Публиката ја запозна од “Истанбулската невеста”, сега игра во друга серија

Асли Енвер последен пат играше улога во ТВ серијата Бабил, која се појави на ТВ Стар во 2020 година. Енвер, која има многу импресивна улога во серијата, ја фасцинираше публиката со својата изведба. Сепак, серијата се збогуваше со екраните со својата 20-та епизода објавена на 20 ноември 2020 година.

Асли Енвер долго време се оддалечи од ТВ сериите со интервенција на пандемијата. Актерката, која процесот на пандемијата го помина претежно дома, ги сподели видеата или фотографиите што ги снимила додека се украсувала, а понекогаш и се забавувала со своето куче и мачка, кои ги посвоила од засолништето.

Талентираната актерка минатата година учествуваше во снимањето на само еден филм. Филмот Sen Yaşamaya Bak, споделен од Асли Енвер со Каан Урганџиоглу, е снимен во летните месеци. Филмот Сен Јашаја Бак конечно ја запознава публиката.

Копнежот на обожавателите кои долго време не можат да ја гледаат Асли Енвер завршува. Филмот Sen Yaşamaya Bak ќе започне да се прикажува на Netflix на 12 март. Сценариото на филмот, во режија на Хакан Кече, кој доби големо признание за неговиот филм Müslüm, му припаѓа на Хакан Бонома.

Нема информации за темата на филмот Сен Јашаја Бак. Сепак, тоа се очекува со голема љубопитност бидејќи повторно ќе ја спои Асли Енвер, која долго време беше далеку од екраните, со своите фанови и ќе ја претстави Каан Урганџиоглу, која се уште е многу ценета од жените, со поинаква производство.

Слични Вести
Menu