Пијателство кое долго трае, Бирче овојпат ја гледаме во нова серија

Познатите актери Бирче Акалај и Ибрахим Челиккол ги презедоа главните улоги во ТВ серијата Siyah Beyaz Aşk, која се емитуваше на Канал Д

Хармонијата на дуото во серијата ја засака публиката. Серијата Siyah Beyaz Aşk не беше долгорочен проект, но остави многу добро пријателство зад себе.

Бирче Акалај и Ибрахим Челиккол, кој ги играше двајцата љубовници во серијата, станаа многу добри пријатели. Ибрахим Челиккол наполни 40 години на 14 февруари.

Не заборавајќи го роденденот на нејзината блиска пријателка, Бирче Акалај го прослави роденденот на Ибрахим Челиккол споделувајќи ги фотографиите со згодниот актер една по друга на својот Инстаграм профил.

Бирче Акалај да сподели; „Мојот Ибо! Драг мој, детски дух, великодушен, голем човеку. Благодарен сум за секој ден што си со мене. Среќен роденден паша мој! Нека не ни се делат патиштата цел живот, животот секогаш да ти доаѓа во верното срце како онаа висорамнина во мир и удобност!! Среќно за тебе, драг мој другар“ беше исфрлена белешката.

Акциите на Бирче Акалај ги маѓепсаа и обожавателите на дуото. Фотографиите на двајцата популарни актери добија илјадници лајкови за кратко време на Инстаграм профилот на Бирче Акалај, кој има 2,5 милиони следбеници.

Некои обожаватели, кои не можат да ја заборават серијата Siyah Beyaz Aşk во која парот глуми заедно, сакаат дуото повторно да учествува во проект.

Слични Вести
Menu