ДА СЕ ​​БИДЕ САМ НЕ Е СТРАШНО, СТРАШНО Е ДА СЕ ЧУВСТВУВАШ ОСАМЕНО ПОКРАЈ НЕКОЈ ШТО НЕ ТЕ ЦЕНИ

Подобро сиромашен коњ отколку никаков коњ. Обидувајќи се да го задржите погрешниот маж или жена до себе, никогаш нема да ја запознаете среќата.

Подобро е да ја изберете осаменоста отколку да останете блиску до погрешна личност само затоа што имате заедничка историја. Затоа што сте навикнати на тоа. Поради фактот што не можете да го замислите светот без него.

Подобро е да бидете сами отколку да ги вложите сите свои напори во оние врски кои, како што веќе знаете, не се реални и никогаш нема да бидат. Врски кои вреди да се остават во минатото.

Подобро сиромашен коњ отколку никаков коњ. Со некој кој никогаш нема да се однесува со тебе како што се однесуваш кон него.

Подобро е да се избере осаменоста отколку да се биде во лоша врска само од страв. Поради стравот дека нема да можете да го запознаете човекот испратен од судбината. Поради стравот да сфатите дека сте изгубиле толку години од животот во врска со погрешна личност. Но, треба да започнете од почеток: да запознавате нови луѓе, да го живеете животот во потполност.

Подобро е да ја изберете осаменоста, отколку да се обидете да им докажете на другите и на себе дека сте задоволни од моменталната состојба на работите. Дека воопшто не сакате да промените ништо. Но, длабоко во себе знаете дека ова не е вистина. Дека не сте среќни.

Подобро е да ја изберете осаменоста отколку да ја прифатите вашата несреќа како нормална. Наместо да признаете дека не сте достојни за најдоброто. Отколку да трпиш нефер третман кон себе, иако кон партнерот се однесуваш со почит и разбирање.

Подобро сиромашен коњ отколку никаков коњ. Да се ​​задоволиш со личност со која едноставно немаш ништо заедничко.

Подобро сиромашен коњ отколку никаков коњ. За врисоци и навреди. Го трошите времето мислејќи дека можеби целиот проблем е во вас.

Подобро е да ја изберете осаменоста отколку постојано да си докажувате дека сте среќни. Но, сите знаеме дека тоа не е така. Не се лажете повеќе!

Подобро е да се избере осаменоста отколку да се борите за погрешна врска!

Слични Вести
Menu