ВИДЕО: Премиера на песната ,,Кога Падна на Пирина,, во изведба на Некст Тајм

Групата Некст Тајм вечерва ja имаше премиерата на видеото за нивната изведба на Кога Падна на Пирина – епската песна за смртта на Јане Сандански.

Премиерата се одржа во кино Милениум, а групата најави настан на нивниот јутјуб канал.

Песната во оригинална изведба ја отпеа легендарната Васка Илиева.

Слични Вести
Menu