ОТКРИЈТЕ ДАЛИ СТЕ ПОВРЗАНИ НА ПОСЕБЕН НАЧИН

 1. Чувство за поврзаност
  Ако не можете да оставите впечаток дека сте поврзани со саканата личност, дури и кога не сте еден до друг, тоа е голем знак. Ако имате убаво и пријатно време заедно, тогаш вашата љубов има иднина. Кога и меѓу толпа луѓе можеме енергично да ја почувствуваме само таа една личност, бидете сигурни дека судбината ве обединила.
 2. Заеднички интереси
  Истиот поглед на животот, меѓучовечките односи, работата, љубовта, едноставно, зближува двајца луѓе. Да имате заеднички интереси со некого не значи дека вкусовите ви се совпаѓаат во се, туку и дека имате разбирање за различните ставови на вашата сакана. Разбирањето и размената на мислења е клучот за секоја успешна врска.
 3. Смисла за хумор
  Бројни студии потврдија дека паровите кои повеќе се смеат заедно преживуваат подолго. Кога еден со друг се смеете и се смеете на исти шеги, тоа е важен знак дека вашата љубов е посебна.
 1. Почит
  Колку и љубовта е важна и почитта. Почитувањето на слободата, животниот избор, мислењата и одлуките на партнерите се исклучително важни. Љубовта оди рака под рака со почит, па ако покажете почит еден кон друг, вашата љубов е на постабилна основа.
 2. Искреност
  Кога имате вистинска емотивна врска со некого, тогаш нема да имате потреба да го лажете. Вистината е секогаш подобра од лагата. Секогаш кога некого не сакате доволно, ќе почувствувате дека вашата лага е оправдана и нема да бидете целосно искрени.
 3. Поклопување во сексот
  Едноставно – совршено се совпаѓате и го разбирате сексот. Тоа значи дека имате чувство за желбите на вашата сакана, се грижите таа да биде среќна и на секој начин се трудите да ја усреќите.
 4. Уживате и да молчите
  Можеме да разговараме со релативно секого, но има многу малку луѓе со кои можеме да молчиме без да се чувствуваме непријатно. Ако тишината ти е пријатна како разговорот, твојата љубов има сигурна основа.
 5. Без досада
  Тоа не мора да значи дека правите возбудливи работи нон-стоп, туку дека, дури и кога ги правите најобичните работи, не се чувствувате досадно и монотоно. Ако не правите ништо со некого, но сепак чувствувате дека тоа што го има е доволно, тогаш тоа е „ова е тоа“.
Слични Вести
Menu