Бразилец живее со девет жени

Пошироката јавност за Артур дозна минатата година, кога сподели фотографии од церемонијата на која размени завети со осум жени, и покрај тоа што веќе беше во брак со својата официјална сопруга Луана Казаки.

Церемонијата се одржа во Сао Паоло, а О Урсо ја опиша како „протест против моногамијата“, но службата не беше легитимна бидејќи полигамијата е нелегална во оваа земја.

Но, една од жените, именувана само како Агата, сега сака да ја напушти оваа бизарна заедница.

„Сакаше да ме има за себе. Нема смисла, мора да споделиме се. Бев многу тажен поради разделбата и изненаден од нејзиниот изговор. Ми рече дека и недостига моногамна врска. Другите мои жени мислат дека нејзиниот став е погрешен и дека првично се согласила да се омажи поради авантурата, а не затоа што навистина чувствува нешто за мене“, изјавил Бразилецот.

Слични Вести
Menu