ШТО НАЈМНОГУ ГИ ВОЗБУДУВА МАЖИТЕ?

Секс наутро
По утрото се познава денот. Направете да започне весело и сплотено. Мажите го обожуваат сексот пред да заминат на работа, па затоа искористете го ваквиот податок. Изненадете го вашиот партнер со тоа што ќе го разбудите расположени за фантастична игра под чаршафите и заедничко уживање.

Масажа
Масажата е една од омилените предигри на припадниците на посилниот пол. Купете масло за масирање и започнете со масажата. Обрнете внимание на вратот, рамената и грбот и бидете нежни и заводливи. Потоа легнете вие на грб и заменете си ги улогите. Ви ветуваме одлична забава.

Орален секс
Оралниот секс е билетот кон рајот. Мажите го сакаат дотолку што лишувањето од него би можеле да го разберат и како мотив за измама. Не сакаме да ве заплашиме, но доколку сè уште не сте се обиделе, време е да го направите тоа и пријатно да го изненадите и вашиот партнер и себеси. Техниките лесно се совладуваат. Најважно е да бидете страсни и заводливи за време на чинот.

Слични Вести
Menu