5 НАЧИНИ ДА ГО НАТЕРАТЕ ПОСТОЈНО ДА МИСЛИ НА ВАС: НЕМА ДА МОЖЕ ДА ОДОЛЕЕ НА ВАШИОТ ШАРМ!

Во љубовта и флертувањето се е дозволено, па речиси се. И мажите и жените користат различни тактики за да го победат спротивниот пол. Некогаш функционира, некогаш не, нема универзални правила или гаранција дека ќе победиш некого. За да се случи хемијата меѓу двајца луѓе, треба да се исполнат многу услови. Физичкиот изглед не е пресуден, но поверојатно е дека некој ќе се заљуби во вас ако му се допаѓате физички, отколку ако сте одбивни кон него. Усогласувањето на карактерите е еден од основните услови – ако не е така, врската тешко опстојува.

Еве неколку тактики со кои можете да освоите маж:

  1. Умерено недостапно

Мажите сакаат кога жената е загатка , а не нешто лесно достапно и очекувано. Девојките кои трчаат по мажи не им се многу привлечни, а во случај кога се, тој интерес трае многу кратко. Нив повеќе ги привлекува она што е мистично, скриено, она што треба повеќе напор да се открие, разбере, освои… Бидете свои, автентични, не правете го истото како другите, сакајте ги истите работи, посакувајте исти желби. Имајте го своето јас, вашите желби, вашите интереси… Мажите сакаат жени што не може секој да ги има . Само внимавајте да не бидете премногу недопирливи. Тој го одбил таквиот став велејќи „не ми се приближувај“.

  1. Бидете пред неговите очи

Не можете да натерате некого да мисли на вас ако не сте околу него, ако не комуницирате. Понекогаш е потребно долго време за да се постигне посакуваниот резултат, т.е. освојте личност која ви се допаѓа. Ако видите дека не ве забележува, не кревајте нос и откажувајте се. Можеби не ги разбираше сигналите што му ги испраќавте. Кога ќе бидете сигурни дека забележал дека сте го „подвоиле“ во однос на другите, можете да преминете на следниот чекор.

  1. Направете го да биде љубоморен

Во негово присуство, разговарајте за други мажи или бидете во нивно друштво кога тој ќе ве види . Флертувајте со нив спонтано и опуштено. Не смееме да забележиме дека ова е наместено. Во спротивно неговото его само ќе расте. Ако види дека има конкуренција, ќе биде љубоморен, што ќе го натера да се запраша: „Како таа прво флертуваше со мене, а потоа отиде кај друга?“ Тоа ќе го натера да се натпреварува, да работи повеќе околу вас. Можеби ќе предизвикате мал гнев кај него, ќе се разбуди во него таа исконска, сурова машка природа… Едно е сигурно, тој нема да може да престане да размислува за вас .

  1. Топло-ладно

Техниката која работи за многумина не мора да значи дека ќе работи и за личност која ви се допаѓа. Еден од нив е да му ставите јасно до знаење дека ви се допаѓа, комуницирајте, видете дека се „загреал“, а потоа следи пресврт – ја намалувате комуникацијата, го избегнувате, исчезнувате на неколку дена“. За тоа време не знае што му се случило, зошто се однесувате така, дали згрешил… Ќе му биде предизвик – како повторно да го привлече вашето внимание и наклонетост.

  1. Бидете секси божица

Физичката привлечност има огромна моќ, па дури и ако се испостави дека личноста може да ги задоволи нашите сексуални фантазии , тоа е веќе речиси „половина работа“ во нечие срце. Без добар секс нема добра врска, бидејќи во спротивно некој секогаш ќе биде незадоволен. Затоа, високо оценети се и вештините во кревет, вниманието кое му го посветувате на другиот и трудот да постигнете задоволство. Ако ги задоволите неговите фантазии, станувате незаменливи!

Слични Вести
Menu