НАЈДОБРИТЕ МЕСТА ЗА ЉУБОВНИ АКТИВНОСТИ НА ОТВОРЕНО

Во градината

Ако имате градина, ова е одлично место за почеток!

Во базенот

Базенот може да биде и романтичен и супер топол во исто време!

Во шумата

Мирисот на природатаи вие двајца! 

На хаубата на вашиот автомобил

Направете го тоа како во филмовите! Бидете непослушни на хаубата (или на задното седиште) на вашиот автомобил.

На песочна плажа

Плажата може да биде супер романтична – само очекувајте да најдете песок во секоја пукнатина во наредните недели!

Во куп лисја

Уште една прекрасна причина да се радуваме на изминувањето на годишните времиња!

Во калта

Зошто да не се извалкате на повеќе начини?

Под водопадот

Водопадот е апсолутно романтично и забавно место за секс. Ако успееш да го најдеш…

Во топла када

За викенди, резервирајте сместување со надворешна топла када. Тоа е совршено место за забава за возрасни!

Слични Вести
Menu