,,Прљаво казалиште,,: Не се распаднавме, можни се настапи во различен состав

Можно е Прљаво казалиште во иднина да работи или да настапува во композиција која е различна од онаа што функционираше во претходните години, се вели во соопштението.

Откако вчера одекна одекот на бендот Прљаво казалиште, соопштение дојде и од адвокатскиот тим Јасенко Хоуре.

Официјалната изјава на Јасенко Хора ја пренесуваме во целост:

„Бендот Прљаво казалиште не се распадна, но се уште е активен и активно работи на создавање нов музички материјал како и планирање на идни активности во форма на настапи во живо и изданија на албуми.

Слични Вести
Menu