Кан Јаман доби награда од филмскиот фестивал во Монте Карло

Продолжувајќи ја својата актерска кариера во Италија повеќе од една година, успехот на Кан Јаман во странство е легендарен. Згодниот актер додаде нов на успесите на меѓународната сцена.

На Кан Јаман ќе му биде врачена наградата за социјално достигнување на гала вечерта на Филмскиот фестивал во Монте Карло.

Кан Јаман на својот Инстаграм профил објави дека ќе биде во Монте Карло за да присуствува на филмскиот фестивал во Монте Карло и да ја прими својата награда.

Може ли Јаман, кој живее во Италија повеќе од една година, да го има најновото „Conosci l’estate“ на Симона Танзини? Инспириран од нејзината книга, тој го заврши снимањето на ТВ серијата „Viola come il mare“ во која главната улога ја сподели со Франческа Чилеми. Сепак, серијата, која беше планирана да се емитува напролет, беше одложена за наесен.

Актерот, кој глумеше и во многу реклами во Италија, работи за доброто на децата, презема иницијативи да им помогне на децата во тешки ситуации и лансира парфемски бренд наречен „Can Yaman Mania“, кој е многу популарен во земјата.

Од друга страна, Кан Јаман, кој потпиша договор со дигиталната платформа Дизни плус, која ќе почне да се емитува во Турција во јуни, ќе дојде во Турција на снимањето на серијата Ел Турко.

Кан Јаман ќе ја игра главната улога во серијата El Turco, која ќе ја снима Ај Јапим. Иако помина долго време од склучувањето на договорот, не е дадена изјава за партнерката на Кан Јаман. Сепак, тврдењето имаше ефект на бомба. Според ова тврдење, името на Ханде Ерчел се споменува за партнерот на Кам Јаман во бекстејџот.

Слични Вести
Menu