(ВИДЕО) Нашата евровизиска претставничка го фрли мкедонското знаме на земја

Македонската евровизиска претставничка Андреа Коевска предизвика лавина реакции додека за време на  фотографирањето со знамето на Македонија одлучи истото да го фрли на земја и да се фотографира без него.

Согласно Законот за употреба на грбот, знамето и химната на државата, истото е забрането.

Слични Вести
Menu