(ФОТО) Мала незгода со фустанот кој го носеше италијанска водителка

Италијанската презентерка Барбара Франческа Овиени имаше пех со облеката за време на емисија во живо, поради што се најде во центарот на вниманието на медиумите.

Но, во еден момент, фиксирајќи го фустанот што го носеше, таа го крена премногу високо и ја покажа својата долна облека.

Сепак, никој не ја обвини, а машкиот дел од публиката би сакал оваа сцена да се повтори уште неколку пати.

Слични Вести
Menu