Пред и потоа: Пластична хирургија Ханде Ерцел

Ханде Ерсел, главниот актер на серијата Сен Кал Капими (Чукни ми на врата), ги запрепасти оние кои ја видоа со своите стари фотографии. Постестетската промена на Ерцел, која имаше сосема поинаков изглед во раните години од нејзината кариера, повторно беше на дневен ред. Сите се прашуваат што е пластична операција на Ханде Ерцел?

Ханде Ерцел, ѕвездата во подем на последно време, е исто така една од оние кои се променија со естетската хирургија откако ја достигна славата.

Роденa во 1993 година во Баликешир и глумејќи во серијата Günesin Kizlari, старата и новата форма на Ханде Ерцел стана една од најозборуваните теми на социјалните мрежи. Старата и новата состојба на Ерсел е љубопитна по операциите на пластична хирургија.

Младата ѕвезда, која имаше сосема поинаков изглед на почетокот на кариерата, се разбира дека отишол под нож, иако тој тоа го негира. Според пишувањата на медиумите, Ерцел досега ги правел усните, забите и образите.

Ерцел го отстрани салото од образите со бикектомија. По операцијата, јаболчниците на познатата ѕвезда станаа поистакнати. Таа го имаше филерот околу неговите очи. Забите се исто така уште една точка каде што тој беше подложен на голем број хируршки операции…

Прашањата „Дали Ханде Ерцел имаше естетика?“, „Каква естетика имаше Ханде Ерцел?“ се во главите на многу луѓе. Естетските зафати што ги направи Ханде Ерчел, која беше подложена на бикектомија, која се базира на отстранување на салото на образите, се следни:

Филер за усни

Дентална естетика

Бишектомија (холивудски образ)

Таа првпат играше во серијата наречена Hayat Agacı Tree of life, која се емитуваше на екраните на ТРТ. Младинската серија наречена Cilgin Dershane (Лудо училиште), која таа ја играше, беше високо ценета и го исполни погледот со својата убавина. Чилгин Дершане (Лудиот Дершан) излезе на екраните со ликот на Мери во серијата Универзитет, а потоа му даде живот на ликот на Селин Јилмаз во серијата наречена Гунесин Кизлари (Ќерките на сонцето).

Ханде Ерцел доби специјална награда за нејзината серија Светлечка ѕвезда со Гунесин Кизлари (Ќерките на сонцето). 42. таа ја освои оваа награда на Pantene Golden Butterfly Awards.42 повторно. На доделувањето на наградите „Златна пеперутка“ „Пантен“, Гунесин Кизлари беа номинирани и како Али и Селин како најдоволна двојка. 3. Ханде Ерсел, која беше избрана за најдобра женска актерка на наградите за достигнување на ИТУ Емос, ја доби оваа награда за нејзината улога во серијата Гунесин Кизлари (Ќерките на сонцето). 7. На медиумските награди ја освои најдобрата женска улога за улогата во серијата Гунесин Кизлари (Ќерките на сонцето).

Слични Вести
Menu