Демет Оздемир не ја раскина пријателската врска со бившиот партнер!

Демет Оздемир сакаше да ја открие својата глума со тоа што ќе игра улога во продукција од драма, овојпат по серијата Еркенџи Куш што ја играше со Џан Јаман. Таа го искористи својот избор во корист на серијата Doğduğun Ev Kaderinder (Твојот дом, твојата судбина) на ТВ8.

Таа во оваа серија глумеше со Ибрахим Челиккол. Партнерите кои во серијата им дадоа живот на две личности кои се сакаат, во приватниот живот привлекоа внимание со односот брат и сестра. Изразувајќи во секоја прилика дека научила многу за својата професија од Ибрахим Челиккол, Оздемир ја продолжи комуникацијата со актерката и по оваа серија.

Демет Оздемир беше многу заинтересиран и за синот на Ибрахим Челиккол, Али, кој беше во брак со неговата сопруга архитект Михре Челиккол. Челиккол ги сподели и своите пријатни моменти со Али за време на неговите посети на неговото семејство.

Актерката која беше зафатена поради серијата Dünyayla Benim Aramda, снимена за Disney Plus, визуелно копнееше иако не можеше да се сретне со својот поранешен партнер.

Демет Оздемир сподели фотографија од својот Инстаграм профил, од средбата со Ибрахим Челиккол и нејзиниот син Али.

Демет Оздемир рече: „Ни недостасува, мој Ибо“. Својата лојалност кон бившиот партнер ја покажала со фотографијата што ја снимила без видео повик со натпис „I’m Handsome Ali“.

Овие фотографии на Ибрахим Челиккол и Демет Оздемир, чии пријателства не завршија иако заврши серијата, беа добредојдени од нивните следбеници на социјалните мрежи.

Слични Вести
Menu