Алина Боз, се појави пред објективот во Дубаи за мајското издание на магазинот Instyle Turkey

Позирајќи со парчиња од колекцијата пролет-лето на светски познатиот бренд Луј Витон, познатата актерка во интервјуто ги кажа своите непознати.

Дали знаевте дека филмските премиери се ноќна мора за убавата актерка која учествувала во многу популарни продукции? Актерката призна дека имала напад на паника на галата и ги искористила следните изјави; „Имам навистина тешко време на гала. Ова никогаш не помина. Вака е откако присуствував на мојата прва гала.

Мене ми е премногу гужва и многу ме фаќа паника. Колку и да се трудев, не можев да го преболам. Претпоставувам дека има врска со мојата личност. Не знам дали тоа е нешто што можам да го променам. Кога е премногу гужва, се губам себеси. Постои ситуација со напад на паника.

Особено кога ќе се вклучат камерите и ќе почнат да палат блицовите. Никогаш не беше очигледно, но се сеќавам дека моите усни треперат во повеќето мои интервјуа. Јас сум некој кој има проблем да се концентрира на повеќе работи одеднаш. Претпоставувам дека затоа ми е тешко“.

Алина Боз, која студирала на Катедрата за кино и телевизија на Универзитетот Билги, рече: „Отсекогаш бев заинтересирана за фотографија, кинематографија и кинематографија. Во овој момент и јас сакам да произведам нешто.

Во индустријата сум 10 години. Човечкиот мозок се обидува да извлече нешто од него. Подготвен сум и оваа година, мислев дека ќе ја искористам оваа празнина со стекнување знаење. Всушност, се оди добро“, објасни таа.

Слични Вести
Menu