Серијата ,,Горка Земја,, му даде голема моќ, а стекна и многубројни фанови!

Фуркан Палали, кој се приклучи на приказната за серијата на почетокот на третата сезона, исто така постигна многу важни придобивки.

Актерот, кој го толкуваше ликот на Фикрет Фекели, успеа да ги зголеми своите фанови со учеството во проектот, кој привлече толку широка публика и доби големо признание во странство.

Во име на Фуркан Палали, кој е познат и во странство по серијата бр. Еден се сретна со голем број фанови.

Ова сега е важен критериум за секој актер, бидејќи во моментот кога меѓународните дигитални платформи ја претворија Турција во серија производствени бази, признавањето низ целиот свет е детал што ќе влијае и на предлог-проектите.

Актерот кој престојува во хотелот за ТВ серијата Бир Заманлар Чукурова, која се уште се снима во Адана, е презадоволен и од подароците од своите обожаватели.

Овие подароци од обожаватели од различни земји, особено од Шпанија, кажуваат колку актерот е сакан, а неговата популарност ги надминува границите на Турција.

Фуркан Палали, чии арапски обожаватели се зголемија по емитувањето на серијата во Либан, исто така направи интервју за либанскиот канал MTV. Поздравувајќи ги своите посетители во Адана, Фуркан Палали позираше за престрелките во различни делови на Адана.

Одговарајќи на прашањата на репортерот на програмата ALL Access By Aline во градината на градскиот музеј Адана, актерот им се заблагодари на своите арапски обожаватели за нивната поддршка.

Слични Вести
Menu