Нејзиното враќање во серијата ќе трае долго!

Еда Еџе, која имаше голем скок во кариерата со ТВ серијата „Јашак Елма“ (Забрането јаболко), има посебно место во срцата на милиони фанови со ликот на Јилдиз што го толкува… Еда Еџе, која импресионира со своите високи перформанси и особено нејзиниот успех во импровизирани сцени се смета за најважен проект во нејзиниот живот. Ја гледа и Јасак Елма.

Додека се очекуваше да заврши минатата сезона, серијата Yasak Elma, која продолжи со интензивна побарувачка на публиката, доби многу добра оценка во петтата сезона и беше одлучено да се снима шестата сезона од проектот. Еда Еце со своите зборови повторувајќи го овој развој на настаните, им испрати порака дека ќе бидат заедно следната сезона до фановите на серијата.

Еда Еце беше една од луѓето кои присуствуваа на состанокот на кој Дизни плус ги собра познатите имиња во Турција. Актерката наскоро ќе започне да учествува во различни проекти за платформата Дизни плус. Давајќи изјави за Јасак Елма, актерката изненади со изјавата дека летниот распуст ќе трае 4 месеци.

Објаснувајќи дека финалето на сезоната ќе го одржат на 13-ти јуни, Еда Еце рече: „Јасак Елма продолжува, јас сум на снимање. Има и шеста сезона, во моментов се обидуваме да ја завршиме сезоната. Јасак Елма завршува на 13-ти јуни. Потоа имаме одмор околу 4 месеци. Има и Дизни Плус во лето. Тоа оди толку интензивно.”

Со овие зборови актерката периодма зборува дека Јасак Ел во летниот период ќе падне 4 месеци. Значи дека серијата ќе започне оваа своја шеста сезона во октомври на октомври. Со други зборови, додека летниот период беше 3 месеци или нешто помалку во претходните години, оваа година траеше неколку месеци.

Дури и Еда Еце да не го објасни целосно планирањето, доколку се случи проценетата пауза од 4 месеци, фановите на Јасак Елма ќе мора долго да ја чекаат шестата сезона.

Еда Еце засега не знае дали може да се одмори за летниот период. Обожавателите возбудено чекаат што ќе направи актерката за Дизни плус, кој чека да се одреди работниот план.

Еда Еце ги чека предлог-проектите кои ќе и ги претстави Дизни плус со кој има нов договор. Иако се уште не е јасно во каков проект ќе учествува, фактот што актерката изјави дека ќе работи на лето, укажува дека наскоро доаѓа уште еден проект.

Слични Вести

More Similar Posts

Menu