Неслихан Атаѓул ќе ги изненади своите фанови не еднаш, туку двапати!

Јасно е дека за името Неслихан Атаѓул повеќе ќе зборуваме со летните месеци. Обожавателите кои ја гледаа славната актерка во најновата серија на Сефирин Кизи (Ќерката на Амбрасадорот), се презадоволни што таа се врати на дневен ред со нивните нови проекти по долг период на чекање.

Беше одлична вест дека Неслихан Атаѓул ќе се врати на екранот со ТВ-серијата на нејзиниот сопруг Кадир Догулу, Геченин Уцунда (На крајот на ноќта), во која таа е и продуцент и главна улога. Се очекува екипата да оди на сетот во јули за серијата која се очекува да започне во септември на ТВ Стар. Сепак, Неслихан Атаѓул има уште еден проект пред снимањето на ТВ серијата.

Возбудена што наскоро ќе биде пред своите фанови со ликот на Масид, актерката прифатила и филм од понудите што ги добила. OGM Pictures е продуцент на новиот филм наречен Ah Belinda. Неслихан Атаѓул, која прифати да биде главна улога во филмот Ах Белинда, на кој важност му придава продуцентот Онур Ѓувенатам, која неодамна излезе во прв план со својата ТВ серија, го направи своето второ изненадување за своите фанови.

Наскоро треба да започне и снимањето на филмот во кој режисер ќе биде Дениз Јорулмазер. Бидејќи Неслихан Атаѓул ја чека многу тешка серија, особено од јули… Во меѓувреме, парот Кадир Догулу и Неслихан Атаѓул имаа намера да заминат во Јужна Америка пред да ја снимаат ТВ серијата.

Објаснувајќи дека планираат турнеја за да одговорат на интересот што им беше покажан од Јужна Америка минатата недела, парот рече дека тоа би можеле да го направат пред да ја снимаат серијата или кога ќе најдат простор.

Новиот игран филмски проект на Неслихан Атаѓул се очекува подоцна да отпатува во Јужна Америка.

Успешната актерка во ликот на Севилај ќе ја гледате за денес во филмот Ах Белинда, адаптиран од Хакан Бономо.

Снимањето на филмот во кој главната улога ќе ја има Нецип Мемили се очекува да заврши до крајот на јуни.

Таа се согласува да глуми во реклама за прв пат, таа. Таа ќе ја глуми Насије, типична домаќинка со две деца, во рекламата на ново лансираниот шампон по име Белинда.

За време на снимањето таа ја менува големината и одеднаш се најде како Начије во рекламата на Белинда. Таа не може да убеди никого, вклучително и нејзиното момче Суат, дека таа е Серап. Нејзините упорни објаснувања не помагаат и таа се наоѓа во душевна болница. Токму кога таа почнува да го прифаќа својот нов живот, таа се враќа на претходниот живот.

Слични Вести
Menu