Јелена Розга откри зошто е сама: „Сакам животот да ми биде убав“

Нејзиниот приватен живот отсекогаш ја заинтригирал јавноста, најмногу поради тоа што во повеќето случаи ги крие своите љубовни врски од сите. Затоа, не е чудно што секое нејзино медиумско појавување на оваа тема ги интересира сите

Во посета на соседството, во емисијата „Гранд њуз“, Јелена Розга не можеше да ги избегне прашањата за нејзиниот приватен живот. Како што открила, моментално не е во љубовна врска, а потоа објаснила зошто долго време е сама.

Последната официјална врска на сплитската пејачка беше со виолончелистот Стјепан Хаузер, со кој раскина во 2017 година по двегодишна врска, по што нејзиното име се поврзуваше само со некои мажи, но ниту една од овие гласини не беше потврдена.

Моментално е сама, а во емисијата објаснила зошто: „Понекогаш би претрпела нешто, но не сега, не можам. Едноставно, ако не се разбираме, подобро да не. Сакам животот да ми биде убав, исполнет со песна. Ја работам работата што ја сакам најмногу на светот, музиката е најубавото нешто, да се качувам на сцената и да пеам два часа песни за кои луѓето апсолутно знаат од почеток до крај, тоа е убавина. Имам убав живот, не можам да кажам дека се чувствувам лошо, имам и добри и лоши денови, како и сите други, но навистина ми е убаво“.

Слични Вести
Menu