Сонѓул од ,,Ангели,, започна со снимање нова серија

Ѓокче Акилдиз, која освои милиони фанови со ликот на Сонѓул, играна во ТВ серијата Киргин Чичеклер, долго време паузираше од серијата. Актерката, која претпочиташе да се грижи за синот Омер по нејзиното раѓање, ги натера обожавателите да се чудат со тоа што не беше на сетот.

Ѓокче Акилдиз присуствуваше на концертот на Јилдиз Тилбе со пријател. Таа рече дека е многу возбудена и дека присуствувала на концертот за прв пат по долго време. Ѓокче Акилдиз, која изјави дека сега е посоцијална и на критиките одговори дека не се појавува премногу во извесна смисла, беше прилично весела.

Фановите на Ѓокче Акилдиз сакаа таа повторно да се врати на сетот. Актерката конечно ја прифати понудата од серијата Акиф, која го раскажува животот на Мехмет Акиф Ерсој, подготвена за дигиталната платформа на ТРТ.

Објаснувајќи дека е вклучена во проектот и дека се е во ред, актерката рече: „Добро сум. Јас сум на проект. Снимаме дигитален бизнис. Прилично е добро, забавно е. Многу е возбудливо да се биде повторно на снимање. Јас сум среќен очигледно. Среќна е и Омер, тргнала на училиште. Среќни сме“, рече таа. Актерката му дава живот на ликот на Џемиле, ќерката на Мехмет Акиф Ерсој, во ТВ серијата Акиф.

Gökçe Akyıldız очигледно решил да се врати на сетот правејќи проекти еден по друг. Наведувајќи дека покрај проектот за дигитални серии има и други дела, актерката им даде јасна порака за враќање на своите обожаватели.

„Откако овој дигитален бизнис ќе заврши, дефинитивно ќе се сретнеме повторно во мејнстрим бизнис“, рече актерката. Со овие зборови, Ѓокче Акилдиз за прв пат ја даде пораката дека ќе учествува во телевизиската серија.

Младата актерка, која веќе 3 години не се занимава со ниту еден проект, е име кое се појавува на сетот од раните 2000-ти…

Покрај ликот на Асли во ТВ серијата Фатих Харбије, проектот што ја потсети на актерката која се истакна како Зејнеп во Меџезир беше Киргин Чичеклер.

Слични Вести
Menu