Секоја приказна има свој крај, наскоро доаѓа крајот на ликот на Демир Јаман

Се прашува дали Демир ќе се врати во Чукурова некогаш. Отсуството на Мурат Уналмиш во новата сезона на ТВ серијата, создаде прашалници. Во трејлерот на новата епизода има развој за Демир Јаман. Па, штом умре Демир во Чукурова, ќе се врати ли во серијата? Еве ја изјавата на Мурат Уналмиш

Се истражува дали ликот на Демир кој некогаш бил во Чукурова починал. Во новиот трејлер од епизодата на „Беше еднаш Чукурова“, кој излезе на екранот во четвртокот навечер, има труп во задниот дел од камионот и гласот вели: „Ова е Демир Јаман!“. Мурат Уналмиш, кој му даде живот на ликот на Демир, од својот профил на социјалните мрежи минатата сезона, рече: „Да; секоја приказна има крај. Уште една приказна ми дојде крајот’.

Демир Јаман остави свој белег на финалето на сезоната на „Беше еднаш во Чукурова“. Додека разбојниците напаѓале во замокот, со нив се судрил и Демир Јаман. Во трејлерот на новата епизода на „Беше еднаш во Чукурова“, има труп во задниот дел од камионот и гласот вели: „Ова е Демир Јаман!“

Од друга страна, Мурал Уналмиш, кој му даде живот на ликот на Демир, даде изјава на оваа тема.

Во својата изјава, Уналмиш рече: „Да, секоја приказна има крај. За мене дојде крајот на друга приказна. Тоа беше долга, напорна и убава авантура во која работев напорно и научив многу. До моите браќа сетери ветерани , моите колеги, сите што придонесоа за продукцијата и емитувањето. Ви благодариме, на сите што работевте напорно од самиот почеток.. Исто така, од срце благодарам до целата наша публика, гостопримливиот народ на Адана, кој многу го сакам, моите пријатели и сите мои следбеници кои ме поддржуваа. Се гледаме повторно“.

Слични Вести
Menu