,,Лаванда,, новата песна на Неда Украден

Новата песна “Лаванда“ на Неда Украден кој ја потпишува Душан Бачиќ, автор на нејзини хитови денес доживеа своја премиера, а текстот многумина ги разнежил.

Неда и овој пат се одлучила на соработка со Душан Бачиќ кој е автор на хитовите – “На пола пута“, “На Балкану“ и други. По коментарите на оние кои ја слушнале песната, докажаниот двоец повторно направил одлична работа.

Слични Вести
Menu