Минатиот месец ја доживеа најголемата среќа, Ханде го роди својот син!

Парот, кој има син, ја доживеа среќата да го земат во прегратка своето бебе кое го крстија Али.

Ханде Сорал ја сподели својата прва фотографија со своето бебе на нејзиниот профил на социјалните мрежи со натпис „Добре дојде, синко“.

„Бебето на Ханде и Исмаил Демирци се роди на 52 см и 3 илјади 705 грама.

ТЕТКА МИ СЕ ОФИЦИЈАЛИРА

Вака нејзината тетка Бенсу Сорал ја изрази својата среќа…

Докторката на Ханде Сорал, која неодамна го доби своето прво бебе Али во рацете, ја сподели нејзината 16-часовна авантура по раѓањето на нејзиниот профил на социјалните мрежи. Опишувајќи го тешкиот процес на раѓање, докторот Фуркан Кајабашоглу рече: „Дојде моментот, се смеевме, се забавувавме, дојде моментот, имавме малку потешкотии“.

Кајабашоглу, кој своите зборови ги започна со зборовите „Ништо не е лесно“, зборуваше за искуствата на Сорал од болничката соба до по породувањето. Зборувајќи за 16-часовната неволја, познатиот лекар во својата објава ги употребил следните термини: „Ништо не е лесно. Работни часови. Лесни се 16 часа за Лиза… Ханде не импресионираше сите низ овој процес. Неговата верба и хармонија во нас во секој момент и секоја минута од процесот беше неверојатна. Со часови, нашиот драг кусур Али „шеф“ и ние бевме негови работници“.

Слични Вести
Menu