Мине Тугај, која направи пауза од сериите, заслепува со својата убавина

Познатата актерка Мине Тугај досега има учествувано во многу улоги. Мина Тугај, која се занимава со актерство од 1997 година, го привлече вниманието со серијата Gülbeyaz, објавена во 2003 година.

Актерката, на која и се восхитуваа како Дефне во серијата Алије, остана запаметена и со ликот на Суна во Бехзат Ч. Актерката која и даде живот на Бахар, еден од незаборавните ликови на ТВ серијата „Öyle Bir Geçer Zaman ki“ стекна голема популарност и кај Ендер Серез во серијата Медчезир.

По ТВ сериите на Чилек Кокусу и Парампарча, Мине Тугај, кој во Залим Истанбул толкуваше лоша жена со ликот на Сениз, одамна не е во серијата.

Мине Тугај, која учествуваше во 2 епизоди како гостинка во дигиталната ТВ серија само „Hükümsüz“, и понатаму е решена да не учествува во телевизиски проекти.

Актерката, која е во изолација од јуни 2020 година, го привлекува вниманието со своите објави на социјалните мрежи. Мине Тугај, која е меѓу најубавите старечки познати личности, привлече внимание и со ланчето кое го носеше.

Мине Тугај, која импресионира со својата убавина и грациозност, доби големи пофалби од обожавателите со нејзината црвена коса.

Слични Вести
Menu