(ФОТО) Пејачот во сериозна состојба, му се парализирала едната страна на лицето

Пејачот Џастин Бибер ги откажа настапите, а со видео објава на Инстаграм откри дека дел од лицето му е парализирано и состојбата му е многу сериозна.

Бибер се бори со вирус, поради кој десната страна на лицето му е парализирана. Му бил дијагностициран Ремзи-Хантов синдром.

Во видеото вели дека вирусот го зафатил нервот во увото, што предизивикало парализа, а на снимката се гледа дека едната страна од лицето тој не може да ја помрдне.

Слични Вести
Menu