Пред концертот одлучи да се одмори со најблиските

Поп – ѕвездата Каролина Гочева, заедно со мајка ѝ, внуките Луција и Инес  и сестра ѝ, Сандра се на одмор во Парга, Грција.

Од форографиите кои Каролина ги објави на Инстаграм може да се забележи дека ова женско друштво им одговара одморот на море.

Каролина и минатата година беше на одмор во Сплит во истиот состав, од каде што објави фотографија со Дуке Бојаџиев каде случајно се сретнале.

Каролина најави концерт насловен „Ајде да летаме Грејтес Хитс“ на 1 ви јули под отворено небо на Стадионот на АРМ.

Слични Вести
Menu