Ѓултен, наскоро во нов видео проект, ќе оживее вистинска приказна!

Селин Генч нејзиното име го запозна со фановите на ТВ серијата Бир Заманлар Чукурова (Беше еднаш во Чукурова). Селин Генч, која напорно работеше за Бир Заманлар Чукурова, која траеше 4 сезони, а ќе биде финале следната недела, успешно го оживеа ликот на Ѓултен. Селин Генч, која за прв пат ја доживеа серијата во овој проект и имаше можност да ја развие својата глума покрај мајсторите, за кратко време стигна до бројни фанови.

Селин Генч, која го заврши снимањето во Адана во јануари и се врати во животот во Истанбул по завршувањето на нејзината улога, претпочита да одмора малку. Одморот беше добар и за актерката, која беше во тешко и интензивно темпо во Адана речиси 4 години.

Селин Генч моментално ги проценува понудите кои и доаѓаат. Актерката рече: „Многу напорниот работен распоред заврши. Јас сум во добар процес на селекција. Почнуваат работни места“ и најавија дека имаат нови проекти.

Селин Генч, која одморот го помина во овој период на одмор, сега сака да работи. Возбудена што повторно се враќа на сетот, актерката рече: „Време е за работа. Кон крајот на летото имаме нов проект, филмски проект. Се надевам дека ќе има драма, но не успеав да најдам ништо што ми е добро“, рече таа.

Обожавателите ќе треба да почекаат уште малку за да го видат младиот актер во нова серија. Селин Генч на крајот на јуни ќе се најде на снимањето на нејзиниот прв долгометражен филм кој ја возбудува. Актерката рече: „Ќе гледаме реален лик. Затоа сум толку возбуден“.

Селин Генч, која е возбудена да оживее вистинска, жива приказна, на тој начин ќе стекне ново искуство.

Слични Вести
Menu