11/11, зошто оваа сабота е толку посебна?

Благодарение на моќната нумерологија на 11/11, оваа сабота одлучи да биде еден од најсреќните денови во месецот, а можеби и во целата година. 11.11 е магичен датум, особено ако знаете како да ја искористите неговата енергија.

Нумерологија на 11/11

Бројот 11 во нумерологијата претставува духовен раст, будење и поврзување, така што двојниот излив на оваа енергија на 11 ноември создава моќна можност за вашите највисоки лични и духовни цели.

Единаесет е клучен број во нумерологијата и често се однесува на масивни промени во животот или нови можности.

Нумеролошки, 11 ноември е време да „комуницирате“ со вашата потсвест, да се поврзете со духовното царство и да го отворите срцето за можностите за остварување на вашите најголеми соништа.

Како да се работи со енергија од 11/11?

„Почнете навистина да размислувате за тоа што сакате. Никогаш не ја потценувајте важноста на јасноста кога станува збор за манифестирање. Мора да бидете апсолутно сигурни во она што го сакате“.

11 ноември е добро време да поставите конкретни цели кои произлегуваат од вашето срце, затоа посветете време размислувајќи за тоа што точно сакате и зошто го сакате.

Извор: 4news.mk

Слични Вести
Menu