Куќа која се губи со притисок на дугме за неколку минути (видео)

Верувале или не  – куќата може да се зголема  до три пати, потоа може да се собере и да се премести на друга локација или да се трансформира во деловен простор и сето тоа за само 10 минути

Семејните куќи се вечна инспирација за сите, но она што го осмисли компанијата   TEN FOLD Engineering претставува посебно уживање за сите оние кои сакаат иновативни и авангардни решенија. 

Само со еден притисок на копче, подвижна приколка се трансформира во преубава куќа со модерен енериер и тоа за се на се 10 минути. И што е најдобро – таа куќа можете да ја поставите каде и да сакате. 

Од оригиналната големина кога е нерасклопена, куќата може да се зголема и до три пати, потоа може да се собере и да се премести на друга локација или да се трансформира во деловен простор доколку е потребен во одреден момент.

Како сето тоа изгледа, можете да погледнете и во видео анимацијата што следи

Слични Вести
Menu