Зимска бајка: Падна првиот снег на Попова Шапка (фото)

Падна првиот снег и на Попова Шапка… Утро обоено во бело и сцена како од зимска бајка. Прекрасно, зарем не?

zimska-bajka-padna-prviot-sneg-na-popova-shapka-foto-01.jpg

По првиот снег на планината Караџица и во Маврово, падна снег и на Попова Шапка. Вистинска зимска идила ги дочека сите кои престојуваат периодов таму.

На социјалните мрежи, од профилите на неколку хотели, објавија каква глетка ги дочека:

zimska-bajka-padna-prviot-sneg-na-popova-shapka-foto-06.jpgФото извор: Инстаграм Конак Попова Шапка

zimska-bajka-padna-prviot-sneg-na-popova-shapka-foto-05.jpgФото извор: Инстаграм Конак Попова Шапка

zimska-bajka-padna-prviot-sneg-na-popova-shapka-foto-04.jpgФото извор: Инстаграм Конак Попова Шапка

zimska-bajka-padna-prviot-sneg-na-popova-shapka-foto-03.jpgФото извор: Инстаграм Конак Попова Шапка

Слични Вести
Menu