11 трикови како со малку пари ќе го преуредите вашиот дом

Ослободување од здодевните работи – белата врата можете со малку боја да ја претворите во уникатно дело.

11-trikovi-kako-so-malku-pari-kje-go-preuredite-vashiot-dom-01.jpg

Доброто уредување на домот многумина го поврзуваат со трошење на многу пари, но не е секогаш така.

Некогаш со малку пари и многу креативност можете да направите огромна разлика.

Неколку корисни трикови:

Додавање на бои – на овој начин ќе ја разбиете монотoнијата на просторот

12-trikovi-kako-so-malku-pari-vashiot-dom-da-bide-sovrsheno-ureden-02.jpg

Ослободување од здодевните работи – белата врата можете со малку боја да ја претворите во уникатно дело

12-trikovi-kako-so-malku-pari-vashiot-dom-da-bide-sovrsheno-ureden-03.jpg

Користење на даровите од природата – вметнете ја природата во вашиот дом преку украсите, ламбите и други детали

12-trikovi-kako-so-malku-pari-vashiot-dom-da-bide-sovrsheno-ureden-04.jpg

Додадете бои и во тоалетот – купете впечатливи плочки и ако се прескапи ставете само на дел од ѕидот за постигнување на ефект, другите нека бидат обични, а може да обоите и мал дел од ѕидот

12-trikovi-kako-so-malku-pari-vashiot-dom-da-bide-sovrsheno-ureden-05.jpg

Преправете го мебелот што ве нервира – со малку боја парчето мебел кое ве нервира можете да го претворите во нешто поинакво

12-trikovi-kako-so-malku-pari-vashiot-dom-da-bide-sovrsheno-ureden-06.jpg

Закитете ги ѕидовите со фотографии во рамки купени на интернет по пристапни цени

12-trikovi-kako-so-malku-pari-vashiot-dom-da-bide-sovrsheno-ureden-07.jpg

Вметнете неочекувани бои – со кауч или фотелја во жолта боја ќе внесете свежина во просторот

12-trikovi-kako-so-malku-pari-vashiot-dom-da-bide-sovrsheno-ureden-08.jpg

Декорирајте ги прозорците – ставете друга боја на ѕидот околу нив, книги или завеси

12-trikovi-kako-so-malku-pari-vashiot-dom-da-bide-sovrsheno-ureden-09.jpg

Бидете смели со дезените – храбро комбинирајте различни дезени за домот да изгледа повпечатливо, се разбира, ако немате искуство со ова консултирајте се со некого

12-trikovi-kako-so-malku-pari-vashiot-dom-da-bide-sovrsheno-ureden-10.jpg

Креирајте сами едноставни парчиња мебел – можеби не можете да си направите цела кујна, но дефинитивно можете уникатни полици

12-trikovi-kako-so-malku-pari-vashiot-dom-da-bide-sovrsheno-ureden-11.jpg

На старите работите дадете им нов живот – здодевните оштетени површини обојте ги или излепете ги со некој материјал

12-trikovi-kako-so-malku-pari-vashiot-dom-da-bide-sovrsheno-ureden-12.jpg
Слични Вести
Menu