Како изгледаат и колку чинат најпопуларните соби за Инстаграм фотки со зимски поглед?

Сигурно на Инстаграм ви излегла некоја совршена зимска фотка со фантастичен поглед, топол амбиент и каминче во близина, а големи се шансите истата да е направена во Ayderdağevi Chalet во Турција.

kako-izgledaat-i-kolku-cinat-najpopularnite-sobi-za-insta-fotki-so-zimski-pogled-001.jpg

Моментално, овие соби се меѓу најпопуларните за сликање на Инстаграм, но колку се разликува реалноста од уживањето на оваа социјална мрежа?

kako-izgledaat-i-kolku-cinat-najpopularnite-sobi-za-insta-fotki-so-zimski-pogled-2-1.jpg

Но, реалноста е малку поинаква, иако нема компромис кога е во прашање погледот.

Собите во Ayderdağevi Chalet чинат околу 90 евра од ноќ и ова е реалноста на Инстаграмџиите кои престојувале тука:

kako-izgledaat-i-kolku-cinat-najpopularnite-sobi-za-insta-fotki-so-zimski-pogled-2-3.jpg
kako-izgledaat-i-kolku-cinat-najpopularnite-sobi-za-insta-fotki-so-zimski-pogled-2-4.jpg
kako-izgledaat-i-kolku-cinat-najpopularnite-sobi-za-insta-fotki-so-zimski-pogled-2-5.jpg
kako-izgledaat-i-kolku-cinat-najpopularnite-sobi-za-insta-fotki-so-zimski-pogled-2-6.jpg
kako-izgledaat-i-kolku-cinat-najpopularnite-sobi-za-insta-fotki-so-zimski-pogled-2-7.jpg
kako-izgledaat-i-kolku-cinat-najpopularnite-sobi-za-insta-fotki-so-zimski-pogled-2-8.jpg
kako-izgledaat-i-kolku-cinat-najpopularnite-sobi-za-insta-fotki-so-zimski-pogled-2-9.jpg
kako-izgledaat-i-kolku-cinat-najpopularnite-sobi-za-insta-fotki-so-zimski-pogled-2-10.jpg
kako-izgledaat-i-kolku-cinat-najpopularnite-sobi-za-insta-fotki-so-zimski-pogled-2-11.jpg
Слични Вести
Menu