Лута патничка во авион ѝ залепи гума за џвакање во косата на жената пред неа – ѝ го блокирала екранот (видео)

Дрскоста овојпат скапо ја чинеше русокосата… Храбар или безобразен начин за казнување на некултурата?

luta-patnichka-vo-avion-i-zalepi-guma-za-djvakanje-vo-kosata-na-zhenata-pred-nea-i-go-blokirala-televizorot-video-01.jpg

Видео на кое лута патничка во авион ѝ лепи гума за џвакање во косата на жената пред неа, па потоа ѝ лепи лижавче и ѝ ја става косата во кафе, додека стјуардесата гледа на друга страна, стана вирално.

Тензијата почнала откако жената пред неа со својата долга руса коса дрско ѝ го блокирала екранот на седиштето. Сепак, дали е ова идеалното решение? 

Слични Вести
Menu