Како реагираат кучињата кога ќе направат неред – сопственици споделуваат смешни фотки

Кучињата се интелигентни животни и знаат кога ќе направат нешто што не треба. Затоа, пак, нивните изрази откако ќе направат неред или ќе украдат нешто се навистина смешни – некои го избегнуваат погледот на сопствениците, некои „глумат“ дека се изненадени, а некои се обидуваат да ја избегнат казната со нивниот сладок поглед.

kako-reagiraat-kuchinjata-koga-kje-napravat-nered-sopstvenici-spodeluvaat-smeshni-fotografii-01.jpg

Бидејќи секој што чува куче се нашол во барем една ваква ситуација, на една Facebook група корисниците направиле предизвик – #GuiltyDogChallenge – и со хаштагот споделуваат фотографии од нивните (виновни) кучиња кои направиле нешто што не треба.

Во продолжение можете да погледнете дел од најсмешните фотографии:

„Направив торта за роденденот на мајка ми и ја оставив во кујната на само две минути. Кога се вратив имаше само трошки“

kako-reagiraat-kuchinjata-koga-kje-napravat-nered-sopstvenici-spodeluvaat-smeshni-fotografii-02.jpg

„Фотографија од 2018 – направив три векни леб, а на крај останав со помалку од две“

kako-reagiraat-kuchinjata-koga-kje-napravat-nered-sopstvenici-spodeluvaat-smeshni-fotografii-03.jpg

„Кога го видов помислив дека се повредил, но набрзо фатив дека го нашол мојот црвен кармин“

kako-reagiraat-kuchinjata-koga-kje-napravat-nered-sopstvenici-spodeluvaat-smeshni-fotografii-04.jpg

„Излегов да ставам гориво во автомобилот, а кога се вратив ми го немаше парчето пица“

kako-reagiraat-kuchinjata-koga-kje-napravat-nered-sopstvenici-spodeluvaat-smeshni-fotografii-05.jpg

„Фала многу, Харпер“

kako-reagiraat-kuchinjata-koga-kje-napravat-nered-sopstvenici-spodeluvaat-smeshni-fotografii-06.jpg

„Јас изедов едно парче, а Нина изеде седум“

kako-reagiraat-kuchinjata-koga-kje-napravat-nered-sopstvenici-spodeluvaat-smeshni-fotografii-07.jpg
„Не можам да го оставам сам ни на минута ако во собата има храна“
kako-reagiraat-kuchinjata-koga-kje-napravat-nered-sopstvenici-spodeluvaat-smeshni-fotografii-08.jpg
„Уште не знам каде се рацете и нозете на куклата“
kako-reagiraat-kuchinjata-koga-kje-napravat-nered-sopstvenici-spodeluvaat-smeshni-fotografii-09.jpg
„Еве што прави Луна додека сум на работа“
kako-reagiraat-kuchinjata-koga-kje-napravat-nered-sopstvenici-spodeluvaat-smeshni-fotografii-10.jpg
„Со сопругот две недели ја редевме сложувалката. Изгледа никогаш нема да ја завршиме“
kako-reagiraat-kuchinjata-koga-kje-napravat-nered-sopstvenici-spodeluvaat-smeshni-fotografii-11.jpg
„За Гиџет, вратата од спалната е играчка“
kako-reagiraat-kuchinjata-koga-kje-napravat-nered-sopstvenici-spodeluvaat-smeshni-fotografii-12.jpg
„Секојпат кога моето куче ќе направи нешто лошо, застанува вака“
kako-reagiraat-kuchinjata-koga-kje-napravat-nered-sopstvenici-spodeluvaat-smeshni-fotografii-13.jpg
Слични Вести
Menu