Новогодишна идила: Совршено украсен комплекс во Охрид

Со тон сијалички и украси, овој локал ќе ја разбуди во вас детската радост за празничната атмосфера.

novogodishna-idila-vo-kompleks-vo-blizina-na-ohrid-foto-01.jpg

Магија со новогодишни сијалички, перничиња со Дедо Мраз, најубави лампиони, многу зелени венци и што уште не…

Комплексот Минами во село Горно Коњско, во близина на Охрид, во националниот парк Галичица на 1.100 метри надморска височина, со неверојатен поглед на Охридското Езеро е како сцена од бајка периодов.

Празничната атмосфера буквално зрачи од секое ќоше.

Почувствувајте дел од празничната магија:

novogodishna-idila-vo-kompleks-vo-blizina-na-ohrid-foto-09.jpg
novogodishna-idila-vo-kompleks-vo-blizina-na-ohrid-foto-10.jpg
novogodishna-idila-vo-kompleks-vo-blizina-na-ohrid-foto-08.jpg
novogodishna-idila-vo-kompleks-vo-blizina-na-ohrid-foto-07.jpg
novogodishna-idila-vo-kompleks-vo-blizina-na-ohrid-foto-06.jpg
novogodishna-idila-vo-kompleks-vo-blizina-na-ohrid-foto-05.jpg
novogodishna-idila-vo-kompleks-vo-blizina-na-ohrid-foto-04.jpg
novogodishna-idila-vo-kompleks-vo-blizina-na-ohrid-foto-03.jpg
Слични Вести
Menu