Украинка со коса долга неверојатни 1.8 метри – ја расте од 12-годишна возраст

Нејзината коса се влече по подот и е навистина тешка за одржување, но Алона смета дека токму во неа се крие нејзината моќ.

ukrainka-so-kosa-dolga-1-8-metri-ja-raste-od-12-godishna-vozrast-01.jpg

Алона Ануфриева (31) од Украина е адвокатка и мајка на едно дете, која од 12-годишна возраст е посветена на растењето на нејзината коса.

ukrainka-so-kosa-dolga-1-8-metri-ja-raste-od-12-godishna-vozrast-02.jpg

Косата ѝ е долга неверојатни 1.8 метри и таа важи за Рапунзел од реалноста. Така и се потпишува на Инстаграм, каде има 11.000 следбеници.

ukrainka-so-kosa-dolga-1-8-metri-ja-raste-od-12-godishna-vozrast-03.jpg

Aлона вели дека троши по речиси 80 евра месечно на продукти за нега на косата.

ukrainka-so-kosa-dolga-1-8-metri-ja-raste-od-12-godishna-vozrast-04.jpg

„Мислам дека моќта на жената е во нејзината коса и ми се допаѓа кога косата е толку долга како мојата“, вели таа.

ukrainka-so-kosa-dolga-1-8-metri-ja-raste-od-12-godishna-vozrast-07.jpg

Вели дека поголемиот дел од коментарите за нејзината коса се позитивни.

ukrainka-so-kosa-dolga-1-8-metri-ja-raste-od-12-godishna-vozrast-06.jpg
ukrainka-so-kosa-dolga-1-8-metri-ja-raste-od-12-godishna-vozrast-05.jpg

Слични Вести
Menu