Илустрации со моќни пораки кои ќе ги „сварат“ само силните, храбри жени (фото)

Sabrina Brügmann или попозната како Саша е илустраторка што ја следат над 163 илјади луѓе на Инстаграм. Причината? Нејзините едноставни, но неверојатно моќни илустрации со зборови во коишто ќе се пронајде секоја жена.

Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa-01.jpg

Сè она што го мислите во себе и сакате да го кажете на глас, но најчесто немате доволно храброст… или неколку мотивирачки, охрабрувачки пораки, за да ве потсетат дека сè ќе биде во ред на крајот… потонете во илустрациите на Саша:

Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa (13).jpg
Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa (12).jpg
Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa (11).jpg
Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa (10).jpg
Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa (9).jpg
Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa (8).jpg
Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa (7).jpg
Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa (6).jpg
Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa (5).jpg
Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa (4).jpg
Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa (3).jpg
Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa (2).jpg
Ilustracii-so-mokjni-hrabri-poraki-Sasa (1).jpg
Слични Вести
Menu