Близнаците – зборливи, Скорпијата – саркастична: Еден збор што го опишува секој знак

Најкусиот и најточниот опис за секој од знаците во зодијакот. Понекогаш еден збор е доволен за да се долови целосната слика.

Eden-zbor-sto-go-opisuva-sekoj-znak-01.jpg

За Бикот знаеме дека е тврдоглав… но, кој збор гo опишува секој од останатите 11 знаци во астрологијата?

Eden-zbor-sto-go-opisuva-sekoj-znak-02.jpg
Слични Вести
Menu