6 славни дами кои се непрепознатливи на улица

Од Мадона до Џулија Робертс, кои славни дами се непрепознатливи на улица?

6-slavni-dami-koi-se-neprepoznatlivi-na-ulica-01.jpg

Овие дами блескаат на црвениот тепих, но кога не се на некој настан, тие изгледаат сосема опуштено.

Со вреќеста облека и невнимателно избран стајлинг, тие се речиси непрепознатливи.

Славни дами кои не се заморуваат со стајлингот во секојдневието:

Синтија Никсон

6-slavni-dami-koi-se-neprepoznatlivi-na-ulica-02.jpg

Ванеса Паради

6-slavni-dami-koi-se-neprepoznatlivi-na-ulica-03.jpg

Сара Џесика Паркер

6-slavni-dami-koi-se-neprepoznatlivi-na-ulica-06.jpg

Хелена Бонам Картер

6-slavni-dami-koi-se-neprepoznatlivi-na-ulica-04.jpg

Мадона

6-slavni-dami-koi-se-neprepoznatlivi-na-ulica-05.jpg

Џулија Робертс

6-slavni-dami-koi-se-neprepoznatlivi-na-ulica-07.jpg
Слични Вести
Menu