Совeти од Петар Челик како да вежбате рамо

Погледнете ги советите за вежбање на рамена од легендарниот југословенски бодибилдер Петар Челик кој е светски феномен на свои 72 години и натаму тренира и изгледа вонсериски.

Слични Вести
Menu