(ВИДЕО) Шоу со делфини во „Медитеранскиот парк“ на Малта

Морскиот парк на Малта (Mediterraneo Marine Park) е одлично место за посета доколку престојувате на Малта.

Згарантирана е забавата и деца и возрасни, бидејќи во паркот посетителите имаат можност да комуницираат со различни морски животни и да присуствуваат на интересни шоу програми со делфини, фоки и морски лавови.

Слични Вести
Menu