Toп диета : килограмите се топат, а можете да јадете речиси сè

Како што истакнуваат следбениците на оваа диета, тоа е одлична диета за губење на вишок килограми без гладување, нервоза и ограничувања. Правилото на оваа диета е само едно: 80 проценти од дневниот внес на храна мора да биде здрава и „чиста“, додека 20 проценти од храната може да биде нездрава, што ќе ја задоволи желбата за некои, инаку забранети јадења. Многумина на почетокот ќе помислат дека ова е комплициран режим, но пресметката е всушност едноставна.

Поборник на оваа диета е холивудската дива Никол Кидман која има 53 години а покрај младешкиот изглед има исклучително завидно витката линија, Сепак, не е само и до диетата, Никол Кидман трча редовно и вози велосипед во мирување.

Слични Вести
Menu