11 работи од домот кои изгледале сосема поинаку во минатото

Како изгледала рерната некогаш, а како фрижидерот? Сте имале ли нешто вакво во вашиот дом или во домот на вашите баба и дедо?

11-raboti-od-domot-koi-izgledale-sosema-poinaku-vo-minatoto-01.jpg

Со текот на времето сѐ се менува. Од фрижидери до столчиња за деца, во нашите домови многу работи изгледаат поинаку.

Како изгледале работите во минатото:

Камера за надзор

11-raboti-od-domot-koi-izgledale-sosema-poinaku-vo-minatoto-02.jpg

Фрижидер со вградено радио

11-raboti-od-domot-koi-izgledale-sosema-poinaku-vo-minatoto-03.jpg

Санка

11-raboti-od-domot-koi-izgledale-sosema-poinaku-vo-minatoto-04.jpg

Столче за дете

11-raboti-od-domot-koi-izgledale-sosema-poinaku-vo-minatoto-05.jpg

Стар глобус

11-raboti-od-domot-koi-izgledale-sosema-poinaku-vo-minatoto-06.jpg

Рерна

11-raboti-od-domot-koi-izgledale-sosema-poinaku-vo-minatoto-07.jpg

Миксер

11-raboti-od-domot-koi-izgledale-sosema-poinaku-vo-minatoto-08.jpg

Правосмукалка со магнет да ги собира спојниците од подот во канцеларијата

11-raboti-od-domot-koi-izgledale-sosema-poinaku-vo-minatoto-09.jpg

Телевизор

11-raboti-od-domot-koi-izgledale-sosema-poinaku-vo-minatoto-10.jpg

Микроскоп

11-raboti-od-domot-koi-izgledale-sosema-poinaku-vo-minatoto-11.jpg

Основа за поставување на новогодишна елка

11-raboti-od-domot-koi-izgledale-sosema-poinaku-vo-minatoto-12.jpg
Слични Вести
Menu