Како изгледа изгрејсонцето на Земјата од вселената (фотографии)

Вселенските летала лансирани од човештвото уживаат во погледот на Земјата од илјада и милиони километри оддалеченост. Одвојте момент за да уживате во  фотографии на изгрејсонцето на Земјата направени од вселената кои го одземаат здивот со својата величенственост.

Првиот момент на изгрејсонцето на Земјата

Слични Вести
Menu