Лана дел Реј се вери по вторпат, по само неколку месеци врска – го запознала на апликација за состанување

Лана дел Реј ја криеше врската од јавноста, но по само кратко време состанување има свршенички прстен на раката, по вторпат во животот. Кој е нејзиниот избраник?

po-edna-svrshuvachka-vo-2014-lana-del-rej-se-svrshi-po-samo-nekolku-meseci-vrska-go-zapoznala-na-aplikacija-za-sostanuvanje-01.jpg

Лана дел Реј се свршила со пејачот Клејтон Џонсон, пишуваат американските медиуми.

Парот се запознал на апликација за состанување и почнале да се следат и на Инстаграм во август.

po-edna-svrshuvachka-vo-2014-lana-del-rej-se-svrshi-po-samo-nekolku-meseci-vrska-go-zapoznala-na-aplikacija-za-sostanuvanje-10.jpg
po-edna-svrshuvachka-vo-2014-lana-del-rej-se-svrshi-po-samo-nekolku-meseci-vrska-go-zapoznala-na-aplikacija-za-sostanuvanje-14.jpg
po-edna-svrshuvachka-vo-2014-lana-del-rej-se-svrshi-po-samo-nekolku-meseci-vrska-go-zapoznala-na-aplikacija-za-sostanuvanje-03.jpg

35-годишната пејачка ги поттикна гласините за свршувачка откако се појави со масивен прстен во The Tonight Show кај Џими Фалон.

po-edna-svrshuvachka-vo-2014-lana-del-rej-se-svrshi-po-samo-nekolku-meseci-vrska-go-zapoznala-na-aplikacija-za-sostanuvanje-11.jpg

Прстенот го носи и на фотографија што ја објави на Инстаграм.

po-edna-svrshuvachka-vo-2014-lana-del-rej-se-svrshi-po-samo-nekolku-meseci-vrska-go-zapoznala-na-aplikacija-za-sostanuvanje-12.jpg
po-edna-svrshuvachka-vo-2014-lana-del-rej-se-svrshi-po-samo-nekolku-meseci-vrska-go-zapoznala-na-aplikacija-za-sostanuvanje-09.jpg

Инаку, Клејтон заедно со двајцата негови браќа е дел од музичкото трио The Johnsons, каде пее и свири на гитара.

Многумина се изненадени од веста за свршувачката на Лана затоа што таа се раздели од поранешното момче Шон Ларкин, пред само 9 месеци.

po-edna-svrshuvachka-vo-2014-lana-del-rej-se-svrshi-po-samo-nekolku-meseci-vrska-go-zapoznala-na-aplikacija-za-sostanuvanje-05.jpg

Лана не открива детали за врската, но со задоволство го покажува прстенот на раката.

Парот беше фотографиран заедно и на Halloween.

Ова не е прва свршувачка на Лана. Таа во 2014 година тајно се сврши со Бери Џејмс О’Нил.

po-edna-svrshuvachka-vo-2014-lana-del-rej-se-svrshi-po-samo-nekolku-meseci-vrska-go-zapoznala-na-aplikacija-za-sostanuvanje-06.jpg
po-edna-svrshuvachka-vo-2014-lana-del-rej-se-svrshi-po-samo-nekolku-meseci-vrska-go-zapoznala-na-aplikacija-za-sostanuvanje-04.jpg

Слични Вести
Menu