Дакота Џонсон со смел аутфит кој не може да го износи секој – тренерки и бунда (фото)

Кој друг би можел да износи вака смела комбинација? Што мислите за овој стајлинг – за или против?

dakota-djonson-so-smel-autfit-koj-ne-mozhe-da-go-iznosi-sekoj-trenerki-i-bunda-foto-01.jpg

Дакота Џонсон (31) беше фотографирана на прошетка низ Холивуд со смел аутфит. Таа искомбинира тренерки, со чевли и долга бунда, но најмногу внимание привлече нејзиниот огромен прстен со смарагд.

Многумина веруваат дека станува збор за свршенички прстен. Останува мистерија дали нејзиното момче Крис Мартин навистина го поставило судбоносното прашање.

dakota-djonson-so-smel-autfit-koj-ne-mozhe-da-go-iznosi-sekoj-trenerki-i-bunda-foto-07.jpg
dakota-djonson-so-smel-autfit-koj-ne-mozhe-da-go-iznosi-sekoj-trenerki-i-bunda-foto-06.jpg

Со косата прибрана во опавче и необичниот стајлинг, Дакота не беше лесно препознатлива.

Дали ви се допаѓа оваа смела комбинација?

dakota-djonson-so-smel-autfit-koj-ne-mozhe-da-go-iznosi-sekoj-trenerki-i-bunda-foto-02.jpg
dakota-djonson-so-smel-autfit-koj-ne-mozhe-da-go-iznosi-sekoj-trenerki-i-bunda-foto-03.jpg
dakota-djonson-so-smel-autfit-koj-ne-mozhe-da-go-iznosi-sekoj-trenerki-i-bunda-foto-05.jpg
dakota-djonson-so-smel-autfit-koj-ne-mozhe-da-go-iznosi-sekoj-trenerki-i-bunda-foto-04.jpg
Слични Вести
Menu