Дедо мотивиран од една врамена фотографија – Празнична реклама која за секунда ќе ви ги насолзи очите

Многумина ја прогласија за реклама на годината, со оглед на ситуацијата во која се наоѓаме.

dedo-motiviran-od-edna-vramena-fotografija-praznicna-reklama-koja-za-sekunda-ke-vi-gi-nasolzi-ocite-001.jpg

Собра десетици милиони прегледи и небројани реакции, иако е објавена пред само 2 недели.

3-минутната реклама ја следи приказната на еден дедо, кој е изолиран поради пандемијата, па самиот почнува да вежба и да ја враќа кондицијата и силата.

Старецот се бори сам со себе, но го мотивира една врамена фотографија…

Остатокот изгледајте го сами:

Слични Вести
Menu