Москва во декември е зимска бајка (фотографии

За вљубениците во зимата и снегот, нема поубав град од Москва.  Но и оние кои преферираат топла клима, кога ги гледаат фотографиите од Москва под снег, се враќаат во детството и уживаат во убавината. Овој град во зима изгледа токму  како да излегол од некоја зимска бајка. Ви пренесуваме неколку фотографии  кои во Москва ги направила фотографката Кристина Макеева, а која ја отсликув магичната убавина на Руската престолнина

Слични Вести
Menu