Девојка му организирала трудничка фотосесија на своето куче

Кејти од Тексас организирала фотосесија за своето куче каква што во последно време прават бремените жени. Дали и ова ќе стане тренд во светот?

devojka-mu-organizirala-trudnichka-fotosesija-na-svoeto-kuche-01.png

Кејти Еверс од Тексас организирала трудничка фотосесија за својот златен ретривер Лили Мае, кој го пронашла како скита на улица и го вдомила.

Ваков тип на фотосесии е тренд да прават бремените жени, но Кејти одлучила да организира и за своето куче и тоа со тијара направена од цвеќе и ехо снимка од бебињата.

Дали ова ќе стане тренд низ светот, останува да видиме…

devojka-mu-organizirala-trudnichka-fotosesija-na-svoeto-kuche-08.jpg
devojka-mu-organizirala-trudnichka-fotosesija-na-svoeto-kuche-07.jpg
devojka-mu-organizirala-trudnichka-fotosesija-na-svoeto-kuche-06.jpeg
devojka-mu-organizirala-trudnichka-fotosesija-na-svoeto-kuche-03.jpeg
devojka-mu-organizirala-trudnichka-fotosesija-na-svoeto-kuche-02.jpeg

Лили Мае сега веќе е мајка на 8 кученца:

devojka-mu-organizirala-trudnichka-fotosesija-na-svoeto-kuche-05.png
Слични Вести
Menu